Yönetim Sistemlerimiz

TOPLAM KALİTE ÇALIŞMALARIMIZ

• Toplam Kalite İçin; ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemini

• İnsan Sağlığını Korumak ve Güvenli Gıda İçin; ISO 22000 / HACCP Gıda Güvenlik Yönetim Sistemini uyguluyoruz.

Sağlıklı ve kaliteli bir yemek üretimi yapılması için ilk olarak göz önünde bulundurulması gereken husus “hijyen uygulamalarının” tam ve eksiksiz bir biçimde yürütülmesidir. Hijyen; gıda maddelerinin üretiminden tüketimine kadar, tüm aşamalarda alınacak sağlık önlemleri ile çalışan personelin uyacağı sağlık kurallarını kapsar. Teyvaş, Türk Gıda Kodeksi ve Yönetmeliği’ne uygun olarak üretim yapmanın yanı sıra dünya çapında kabul görmüş, İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 22000 HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni hassasiyetle uygulamaktadır. Bu yönetim sistemleri doğrultusunda üretim tesislerimizde, depolama alanlarımızda ve toplu yemeğin müşteriye ulaştığı dağıtım noktalarında hijyen kurallarının harfiyen uygulanması için tüm personelimize gerekli eğitimler verilmekte ve bu eğitimlerin uygulanması titizlikle denetlenmektedir.

Ayrıca “Ürün Sorumluluk Sigortası” ile tüm müşterilerimizi her türlü riske karşı sigortalıyoruz.

Hammadde Seçimleri ve Tedarikçi Değerlendirmeleri;

Kalitenin ve güvenli gıdanın sağlanmasında ana kriterlerden biri, tedarik edilen hammaddelerdir. Bu bilinçle hammaddelerimizi, alanında kaliteli üretim yapan, tanınmış firmalardan tedarik etmekteyiz. Ayrıca kullandığımız ürünlerin analizleri ve gerekli üretim izin belgeleri Toplam Kalite departmanımız tarafından takip edilmektedir.